Kuopion kysymyksiä ja vastauksia

Kiitos paljon kaikille kysymyksiä ja terveisiä lähettäneille! Alla on koonti kysymyksistä vastauksineen. Hyvää kesän jatkoa kaikille, kentällä nähdään!!

- CFF

K:Moi Tuukka!

Helsingin naispoliisilaulajat kaipaa edelleen maailman parasta bassoa solistiksi..,o)
Terkkuja Kuopiosta, Taina

V:☺

K:Mikä oli yhtyeen ensimmäinen kokoonpano. Ketä oli mukana. Ja miten ne tapasi. Oliko opiskelukavereita tai ystäviä ennestään?

Raili Niemi Kokkolasta

V:Terve Raili!

Club For Fiven ensimmäiseen kokoonpanoon kuuluivat Ninni Poijärvi, Susanna Hietala, Jouni Kannisto, Tuomas Ahola ja Tuukka Haapaniemi. Tuukka ja Jouni olivat kurssikavereita Sibelius-Akatemian Musiikkikasvatuksen osastolla, Susanna ja Ninni opiskelivat samalla osastolla. Tuukka ja Jouni lauloivat Ylioppilaskunnan laulajissa, jossa he tapasivat Tuomaksen.

K:Olette kyllä tosi taitavia. Ei voi kuin ihailla. Oikein hyvää jatkoa teille ja hyvää kesää.

P & M

V:Kiitos paljon! Hyvää jatkoa myös teille!!

K:Kuulin juuri, että olitte Kiinassa. Oliko vaikea oppia laulamaan kiinaksi? Olen itsekin käynyt siellä kerran.

Irma vaan:o)

V:Moro Irma!

Kiinaksilaulaminen on yhtä helppoa tai vaikeaa kuin melkein millä tahansa (vieraalla) kielellä laulaminen. Kiinankielen neljää toonia ei tarvitse ajatella laulaessa melodioita, muutamia erilaisia äänteitä jouduimme kyllä hiomaan.

K:Mitä kuuluu niille yhtyeen jäsenille, jotka eivät enää ole mukana? Ovatko lähteneet muihin ammatteihin vai ovatko vielä musiikkiuralla? nimimerkki musiikin ope

Paljon onnea Maijalle vauvan syntymän johdosta ja kaikkea hyvää.
terv. kuuden mummi

V:Ninni ja Susanna tekevät molemmat töitä musiikin parissa. Tuomas palasi muihin töihin.

K:Miten työ hoidatte ääniänne kun on se aika moinen koettelemus äänelle kun paljon laulaa. Kun olen kuullut että on monellaisia vippaskonsteja jotta lauluäänen sais pysymään hyvänä vaikka hunaja tai sitruuna vesi. Onko niistä mihinkää ja mitä muuta sitä vois kokkeilla. Itekki kun paljon laulaa ni huomaa joskus ettei se ääni aina kestä (kuorolainen)

V:Paras tapa huoltaa ääntään on laulaa “oikein” eli oikealla tekniikalla. Toki, kun laulaa paljon ääni väsyy ja on herkempi rasittumaan. Äänen lämmittely ennen varsinaista laulamista esim. konsertissa on hyvin tärkeää. Samalla koko keho valmistautuu “laulamaan”, venyttely on hyvä tapa saada keho mukaan. Erilaiset juomat toimivat eri laulajille, tärkeintä on juoda vettä tai muuta nestettä, jotta äänihuulten limakalvot voivat toimia optimaalisesti.

K:Olen kuunnellu teitä paljon aikaisemmin, mutta nyt viime aikoina en ole päässyt konsertteihinne. Olen suuri ihailijanne. Terveiset myös aikaisemmille jäsenille, varsinkin Tuomas oli suosikkini! Milloin tulette seuraavan kerran Saarijärven suuntaan? ei nimimerkkiä P.S. Kiitos, tätä kautta löysin nettisivunne. Ja kiva, että olette myös Facebookissa

V:Kiitos kiitos! Välitämme terveiset ☺ Saarijärven suuntaan tulemme seuraavan kerran heinäkuussa, nimittäin 65:n kilometrin päähän Jyväskylään 14. Heinäkuuta. Tervetuloa!

K:Jouni Kannistolle paljon terveisiä. Olet lupsakka kaveri siellä esiintymislavalla. Olen saanut sinulta nimmarinkin. Kiitos!!!! t.Fani

V:Kiitos, kiitos, ole hyvä ja kiitos itsellesi! ☺

K:Kuka tekee teidän laulujen sovitukset. Onko teillä kaikilla musiikin alan koulutus vai onko myös muita ammattikoulutuksia, mitkä ei liity musiikkiin? Terhi

V:Moro Terhi!

Teemme kaikki sovituksia ja viilaamme niitä vielä yhdessä. Kaikilla meillä on useiden vuosien opintoja lähtien musiikkiopistotasolta aina yliopistotasoon. Muitakin ammattikoulutuksia on, vartijasta diplomi-insinööriin.

K:Kiitos Joulukonsertista

V:Kiitos!

K:Olen laulanut kuoroissa sekä karaokea varmasti jo 20 vuotta melkein viikoittain ja olen ystävien mielestä hyvä laulamaan. Kuorossa on aina mukavaa ja paljon ystäviä, mutta kannattaisiko mennä laulutunneille, kun uskon, että voisin suuntautua enemmän soolouralle. (Altto)

V:Mene ihmeessä laulutunneille! Niistä on aina enemmän hyötyä kuin haittaa, tunneilla pääsee kokeilemaan ja kehittämään omaa ääntään.

K:Kyllä ihmisääni on vain se kaunein soitin. Ihailen teidän monipuolista osaamista. Hyvää jatkoa. Älkää unohtako meitä ikääntyviä ihalijoitanne.
Tämä oli Raililta

V:Juuri näin Raili, ihmisääni on kaunis. Ja jokaisella on se oma kaunis äänensä.

K:Hei Clubi!

Kuorot ja yhtyeet ovat kovin tervetulleita laulamaan sairaalaosastoille, joissa on usein ankeaa maata potilaana pitkiä aikoja. Oletteko koskaan käyneet? Suosittelen. Se on ainutlaatuinen kokemus potilaille, jotka joutuvat pitkään olemaan osastolla, ja kiva kokemus myös henkilökunnalle. Terveisiä, sairaanhoitaja Taysista

V:Tervehdys!

Sairaalakäynnit ovat koskettavia ja herkkiä. Olemme Lastenklinikan kummit -toiminnassa mukana ja käyneet sairaaloissa tapaamassa potilaita. Viime joulukiertueella kutsuimme Lastenklinikan Osasto 10:n potilaita perheineen konserttiin.

K:Oletteko koskaan kokeillut että kuka teistä pääsee matalimpaan säveleen ja mikä se on, entä korkeimpaan säveleen ja mikä se on? ei mitään nimimerkkiä mutta tää oli Katjalta

V:Olemme kokeilleet… Matalimman ja korkeimman sävelen väliin jää paljon säveliä, joista vain osaa käytetään musiikin keinoin ☺ Pianon kaikki sävelet pystytään tuottamaan.

K:Tamperelaisena ihailijananne oottelen, että milloin kuulen teiltä Popedaa, Juicea tai Eppuja! VL

V:Eppuja ja Juicea löytyy jo, seuraavaksi siis Popedaa!

K:Mistä teijän nimi on tullu? -v-

V:Nimi johtaa juurensa Tampereen Sävel laulukilpailuun, Sinne kun piti keksiä nimi. Alunperin nimi kirjoitettiin club45 mutta tästä luovuttiin, koska numerot eivät auenneet sanoina vaan bändiä kutsuttiin esim. nelivitoseksi. Nimeen haettiin vaikutteita sekä numerosta viisi (joka siis oli laulajien lukumäärä), että studio/klubi sanoista.

K:mikä on suomen paras kuoro?

V:se on timo koivusalon juontama kuorokilpailuohjelma.

K:Mitä mieltä olette kuorojen ja lauluyhtyeiden manageroinnista. Kannattaako olla manageri?

V:Meillä on manageroinnista vain hyviä kokemuksia. On erittäin tarpeellinen.

K:Moi ja terveiset Kuopiosta. Kysymys olisi että onko teillä minkälaisia koulutuksia ja työpaikkoja vai ootteko te ihan kokonaan muusikoita?

V:Aikaisemmassa vastauksessa luetellaan jo jotain koulutustaustoistamme. Muusikkous on jotain, mikä on sydämessä.

K:Hei vaan
voiko teidän yhtyelauluopetusta saada mistään? Meidän kuorolla ei ole varaa ihan vaan ostaa opetusta mutta voitaisi osallistua jos teillä on jotain?

M ja A

V:Moro vaan!

Ensi syksynä KuoroEspoossa järjestämme lauluyhtyekurssin, jolle otamme mahdollisesti myös passiivioppilaita. Kannattaa myös olla yhteydessä tuottajaamme Siiriin (siiri.kilpia(at)clubforfive.fi) ja ehdottaa tapaamisia esim. konserttien yhteyteen.

Kommentoi »

Kommentit

NICE TOPIC GREAT
al3abtabkh1
العاب طبخ بنات
TNX

Kirjoittaja: nairy
Aika: 11.03.2016

Are you fond of movies, sitcoms and cartoons? Do you want them at your tips all the time? If your answer is yes, then Cinemabox is the app for you.

download cinemabox apk

Kirjoittaja: shawn patrick
Aika: 07.07.2016

merry christmas status

Kirjoittaja: merry
Aika: 03.10.2016

It was awesome nice

Kirjoittaja: <a href="http://www.christmasmessageswishes.co
Aika: 20.11.2016

merry Christmas Wishes

Kirjoittaja: Pratibha Singh
Aika: 20.11.2016

nice looking sites and great work. Pretty nice information. it has a better understanding. thanks for spending time on it.
cute love quotes for him
rose day messages
happy promise day
Happy Fathers Day Wishes

Kirjoittaja: <a href="http://www.inspirationallovequotesimag
Aika: 16.12.2016

Happy valentines day images
Happy Valentines day 2017

Kirjoittaja: happy valentines day images
Aika: 11.02.2017

A good informative post that you have shared and thankful your work for sharing the information. I appreciate your efforts and all the best.
Printable Calendar

Kirjoittaja: raj
Aika: 13.04.2017

Fancy designer wear our website and resonable price More….
We Have Some For You In Your Budget For more…..
Eid Mubarak Quotes

Kirjoittaja: Eid Mubarak Quotes
Aika: 27.04.2017

Mother’s Day is a celebration in regards to the mother of the family, and furthermore parenthood, maternal bonds, and the effect of mothers in the general population field. It is commended on various days in many parts of the world, most routinely in the seasons of February or normal of the week. It supplements near celebrations with respect to relatives, for instance, Father’s Day and Siblings Day.
https://wishesquotes.org/2017/02/mothers-day-images.html

Kirjoittaja: Sonakshisinha
Aika: 10.05.2017

Exclusive Collection of Salwar Suit and Many More…
We Have Some For You In Your Budget For more…
Plz visit:- <a href= “www.dooiitt.com”>Designer Sarees</a>

Kirjoittaja: dooiitt
Aika: 13.05.2017

informative post , hope you write many such articles, do check
memorial day parade and memorial day parade 2017

Kirjoittaja: selvam
Aika: 19.05.2017

Memorial Day Meme Pictures
Memorial Day Quotes Phrases
Happy Memorial Day Poems

Kirjoittaja: Memorial Day Poems
Aika: 21.05.2017

The best collection of Happy Mothers Day 2017 Images, Photos, Pictures, Wallpapers, Mothers Day Quotes, Wishes, Messages, Greetings,
Happy Mothers Day Poems & Sayings, Mothers Day Messages, SMS, Text Messages, Mothers Day WhatsApp Status & Facebook Status, DP Images,
Mothers Day FB Profile Pics, FB Timeline Cover Photos etc.
fathers day images 2017
fathers day wallpapers 2017
fathers day pictures 2017
fathers day cards 2017
Happy fathers day images 2017
fathers day quotes 2017
fathers day wishes 2017

Kirjoittaja: Fathers day quotes
Aika: 28.05.2017

happy fathers day date
happy father’s day in heaven pics

Kirjoittaja: Anonymous
Aika: 02.06.2017

thanks for share this amazing post Download Papers Please 1.0.2 App
Download Worms 4 App

Kirjoittaja: Tamanna Bhatia
Aika: 14.06.2017

.

Kirjoittaja: click here
Aika: 16.06.2017

Eid Mubarak Image
Eid Mubarak GIF
Eid Mubarak Wishes

Kirjoittaja: EidWishes
Aika: 22.06.2017

Pan Card Status
Know Your Pan

Kirjoittaja: pancard
Aika: 22.06.2017

XNXX
xnxx Amateur
xnxx Handjob

Kirjoittaja: videos
Aika: 22.06.2017

Maru Gujarat

Kirjoittaja: marugujarat
Aika: 22.06.2017

FULL PC GAMES DOWNLOAD
pc games free download full version
free full version pc games

FULL PC GAMES DOWNLOAD
pc games free download full version
free full version pc games

ocean of games
youtubers life free
oceanofgames.com

ocean of games
youtubers life free
oceanofgames.com

pc games download
[url=http://www.softonic.com]http://www.softonic.com [/url]
games for pc

pc games download
http://www.softonic.com
games for pc

games for pc free download
es download for pc
free download games for pc

games for pc free download
es download for pc
free download games for pc

ftoomky games
free downloadable games
new games 2017


floomky games
free downloadable games
free pc games 2017


free minecraft download
sims 3 free download
free game downloads

free minecraft download
sims 3 free download
free games download

best pc games
best android games
action games download

best pc games
best android games
action games download    

best pc games 2017
top 10 games for pc
free games download

best pc games 2017
top 10 games for pc
free games download

th8 war base

th7 war base


th8 war base
th7 war base

Kirjoittaja: coc bases
Aika: 30.06.2017

15 August Independence Day Images
Independence Day Pics
Independence Day Essay

Kirjoittaja: Independence Day
Aika: 21.07.2017

Kommentoi:All rights reserved 2019