Diskografia

Vuonna 2004 julkaistu levy “Ensi-ilta” tutustutti ‘Clubin’ monelle suomalaiselle. Esikoisalbumi sai loistavan vastaanoton ja myi pian myös kultaa. Sulavasti läpi viime vuosisadan soljuvalla albumilla viisikko viritti uuteen uskoon suomalaisen kevyen musiikin klassikoita. Vuonna 2006 yhtyeestä paljastui kokonaan uusi puoli, kun sen omaa musiikkia sisältävä kaunis “Uni”-albumi ilmestyi. Seuraavana vuonna julkaistiin Club For Fiven kolmas albumi “Rekiretki”, joka saatteli suomalaiset vauhdikkaisiin jouluntunnelmiin. Radioiden musiikkitoimittajat valitsivat Rekiretken ‘Vuoden Joululevyksi 2007″ ja levy sai myös maailmanlaajuista huomiota voitettuaan vuoden parhaan joululevyn palkinnon kansainvälisessä The Contemporary A cappella Recording Awards (CARA) -kilpailussa.

Vuonna 2009 Club For Five julkaisi ensimmäisen englanninkielisen albuminsa “You’re The Voice”, josta erityisesti Tuukka Haapaniemen muhkea tulkinta Dire Straitsin kappaleesta Brothers In Arms on saavuttanut todella suurta suosiota. Myös You’re The Voice menestyi CARA-kilpailussa vuonna 2010 (“Best Pop/Rock Album” ja “Best Pop/Rock Song” -kategoriat). “YTV” saavutti kultalevyrajan heti ilmestymissyksynään. You’re The Voice -levykiertueella kuvattiin ja äänitettiin myös Club For Fiven ensimmäinen live-albumi/-DVD “In Concert – You’re The Voice”, joka sekin nautti menestystä CARA-kilpailussa (“Best Folk/World Song” ja “Best European Album” -kategoriat).

Suomalaisia pop&rock-hittejä maukkaasti versioiva “Ihmiset” ilmestyi lokakuussa 2011 ja kolme viikkoa (!) julkaisunsa jälkeen kultaa myynyt albumi on nyt myös ehdolla CARA-kilpailussa kahdessa kategoriassa: “Best Pop/Rock Song” ja “Best European Album”.

Tuorein albumi Jouluna julkaistiin joulumarkkinoille 2013. Myös tämä yhtyeen kuudes studioalbumi saavutti kultalevyrajan vain muutama viikko julkaisunsa jälkeen. 

Club For Fiven kaikki 6 albumia ovat myyneet kultaa ja yhtye nauttii suosiostaan niin kotimaassa kuin ulkomailla.

All rights reserved 2013